Home
  Werken   Portret schilderij
  Schilderen / Creatieve workshops
  Vakantie
  Schilderen en Muziek
  Agenda
  Wandschilderingen
  reizen
  kinderboekjes
  Gitaarles en muzikale begeleiding
  Gastenboek
  Abonneren
  Contact
 
Copyright © 2019 Schilderlesvakantie
Webengineering by Wessel Hoff

Vaak zie je dat schilders in nog iets creatiefs goed zjin. Het ligt waarschijnlijk aan die ene hersenhelft die wat beter ontwikkeld is dan de andere. In mijn geval is dat ook zo. Op mijn 17e begon ik muziek te maken. Eerst als achtergrondzangeres in Colorade een southern-rock-band. Vervolgens in Friction welk een pop-rockbandje was. Toen kwamen de kindjes en werd het even een tijdje stil op muziekgebied.

Na enkele jaren begon het echter weer te kriebelen. In de tussentijd had ik mezelf al wat akkoorden op gitaar geleerd en een paar eigen liedjes geschreven. Met Peter van de Water samen, startten we Duo Attitude en hebben we een jaar of 8 samen muziek gemaakt. Eerst engelstalig en daarna limburgstalige luisterliedjes. Tussentijds nog met bandleden samen en later weer als duo. Maar aan alle goede dingen komt een end. Peter ging verder als beroepsmuzikant door het leven en ik begon een studie schilderen aan de Kunstacademie van Arendonk.Na Attitude nog een paar jaartjes in een symphonische rockband BrickYarD gespeeld en gezongen en daar ook eigen muziek gemaakt. Toch was mijn stem niet echt geschikt voor het zeer ruige werk en ben ik tegelijkertijd met de andere bandleden gestopt.
In 2011 ben ik vrijwilliger geworden bij de Mantelzorg Muzieksalon Peel en Maas die door Stichting Vorkmeer Panningen georganiseerd wordt. Hier heb ik mijn nieuwe muziekmaatje Hans Kroonenberghs leren kennen. We repeteren geregeld en treden af en toe samen op.

Een gezellige workshop schilderen kan op verzoek altijd afgesloten worden met een paar meezingers op gitaar.

Naast al mijn andere activiteiten, begeleidde ik tot 2014 met heel veel plezier autistische jongeren bij hun tweewekelijkse bandavond in Deurne bij BijDeHand.

Ook maak ik wekelijks muziek met mensen bij het Mafcentrum in Maasbree voor de Theaterwerkplaats.