Geslaagde vriendinnendagkinderworkshopWorkshop teambuilding
  Home
  Werken   Portret schilderij
  Schilderen / Creatieve workshops
  Vakantie
  Schilderen en Muziek
  Agenda
  Wandschilderingen
  reizen
  kinderboekjes
  Gitaarles en muzikale begeleiding
  Gastenboek
  Abonneren
  Contact
 
Copyright © 2019 Schilderlesvakantie
Webengineering by Wessel Hoff

Om van een feestje een FEEST te maken organiseer je natuurlijk een schilderworkshop.
Schilderworkshops kunnen eventueel in combinatie met een arrangement gereserveerd worden of bij u thuis verzorgd worden.
Iedereen kan schilderen. De een wat beter dan de ander. Voor mij is een schilderworkshop geslaagd als iedereen er plezier aan heeft beleefd, of je nu wel of niet 100% tevreden bent met je resultaat. Belangrijker is het om van elkaar te leren en met elkaar plezier te maken.

Ben je geïnteresseerd in één van onderstaande activiteiten, stuur dan een berichtje via de contactpagina en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Workshops schilderen als teambuilding activiteit
  • Workshops schilderen voor kinderfeestjes waarbij de kinderen hun eigen kunstwerkje zullen maken.
  • Workshops schilderen met gehandicapte mensen, waarbij iedereen op zijn eigen niveau gerespecteerd wordt en we er samen iets moois van maken. 
  • Workshops schilderen voor  vrijgezellenfeesten waarbij men ieder een eigen schilderij maakt, maar waarbij ook alle vrienden samen een groter schilderij voor het aanstaande echtpaar maken als blijvende persoonlijke herrinnering.

Naast het geven van schilderworkshops word ik momenteel ook bij Gewoon Mezelf ingezet om te schilderen met mensen die eventjes wat meer creatieve aandacht nodig hebben. Zelf vind ik dit heel leuk en dankbaar werk om te mogen doen.